Klar til Halloween

Vi går som sådan ikke op i Halloween. Selv fastelavn har aldrig rigtigt været noget stort for os. På trods af dette laver jeg dog stadig et Halloween-græskar hvert år. Jeg synes de er (u)hyggelige og det er sjovt at lave. Indmaden bruges til en fantastisk græskarsuppe, som jeg skal til at lave.

Som regel laver jeg bare det sædvanlige græskar med trekants-øjne. Men Pinterest inspirerede mig i år til at flytte grænserne lidt. Nej, ham her blev ikke uhyggelig – men jeg synes det er ok. Efter min mening behøver et græskar ikke være helt vildt uhyggelig.

Shelia gav mig en hånd med dette års græskar. Vi brugte min nyligt indkøbte snittekniv, som gjorde det lidt nemmere at skære. Jeg klarede det meste af udskæringen, hvor hun så klarede finpudsningen af tænder og øjne. Gav hende vist et par forskrækkelser et par gange, da kniven smuttede – men skar mig altså kun én gang, og der kom næsten ikke noget blod.

Så med blod, sved og tårer kom denne fætter til – helt klart vellykket og vi er klar på en lidt mere udfordrende skabelon næste år. 😉

Jaja – jeg skal nok bruge en handske næste år.