mal, mal, mal

Jeg har altid elsket at male. Jeg vil ikke påstå at jeg er god til det – men det giver en indre fred, som man godt kunne have brug for indimellem.

På trods af at jeg altid har malet, så har jeg kun to malerier hængende. Det ene består så af 4 lærreder, men det er stadig ét motiv.

Det andet jeg har hængende er min rose. Den tog meget lang tid at lave – primært fordi jeg løb tør for lige den farve maling – rød er åbenbart ikke bare rød. Maleriet blev dog færdigt. Se det herunder.

Inden jul købte jeg en bunke lærreder i Næstved Storcenter – de har et kæmpe udvalg i deres havecenter til en relativt okay pris. Skal male lidt flere til hjemmet – har stadig et par nøgne vægge, der godt kunne trænge til lidt pænt at kigge på.

Derudover har jeg et par malerier jeg har lovet til familien. De har ventet et par år – så kunne være jeg skulle se at gøre noget ved det.

Nu mangler jeg bare lidt inspiration – men der kan Pinterest vel altid hjælpe lidt til. 😉